Tende

AWNING tende kvalitetne obrade, izrađene po mjeri za Vaš balkon ili terasu funkcionalno i estetski proširuju Vaš životni prostor. Iz ponude tendi izdvajamo:

Kazetne tende

Kazetna tenda se sastoji od kazete koja štiti tkaninu i sam mehanizam od nepovoljnih uvjeta tijekom ljetnih i zimskih mjeseci. Hermetički je zatvorena pa spriječava ulazak vlage što dodatno produljuje vijek trajanja cijele tende.
Sama tenda je izrađena od aluminijskih dijelova,standarne bijele boje.Maksimalna širina kazete iznosi 6 m, a izbačaja 3 m.
U tendu je moguće ugraditi elektromotor koji se može regulirati prekidačem i daljinskim upravljačem

Ravne zglobne tende

Tenda se izvlaći i sklapa uz pomoć aluminijskih ruku sa inox lancem ili sajlom. Osnovi modeli zglobnih tendi su linija 2000, MIDI i Gold tende.
Model linija 2000 su tende maksimalne širine do 12m u komadu i maksimalng izbačaja ruku do 3.5 m.
Model Gold tende su tende iste kao linija 2000 samo su napravljene od večih i jačih profila što omogućuje izbačaj ruku do 4m i širinu do 12m u komadu.

Zglobne tende su namijenjene da štite od sunca i kiše zbog impregniranog Sattler platna koji ne propušta vodu i odbija sunčevu svijetlost. Konstrukcija tende je napravljena od kvalitetnog aluminija koji je plastificiran u bijelu boju. Ostali metalni djelovi su pocinčani te potom plastificirani. Upravljanje tendom na ručni pogon ili elektromotorom uz mogućnost ugradnje senzora za vjetar, sunce ili kišu i daljinskim upravljačem.

Balkonske tende i rolo tende na pad

Jednostavna konstrukcija tende idealna je za zaštitu balkona, lođa i izloga od sunca gdje nije potreban veći izbačaj tende.
Balkonske tende odlikuje jedostavna konstrukcija i povoljna cijena.

Samostojeće tende

Samostojeće tende ili popularno nazvane “tende na dvije vode” namjenjena su za natkrivanje većih površina ispred objekata kao što su terase restorana, kafića i sl.

Tende se montiraju na čeličnu konstrukciju koja je obojana u željenu boju. Tende se sastoje od dvi ili više zglobnih tendi koje su pričvršćene na nosivu gredu i razvlaće se jedna nasuprot drugoj.

Kuglaste tende

Konstrukcija tende izvedena u obliku kupole idealno je rješenje za zaštitu izloga, ulaza i prozora od sunca.
Jednostavna konstrukcija tende idealna za zaštitu poslovnih prostora i balkona od sunca.

Sve proizvode izrađujemo po mjeri i željama kupca

Ustrajemo na vrhunskoj kvaliteti, brzini izvođenja usluga od prodaje do ugradnje kao i na dostupnosti za naše klijente u svakom trenutku.

Naše usluge
TOP